Partners

Fler än 90% av Sveriges kommuner driver sin dagliga verksamhet med system från EDP Consult, inom verksamhetsområden som avfall, miljö, bygg och ärende.
Comprima erbjuder färdiga integrationer till EDPs system där vårt Comprima erbjuds som färdiga moduler för digital arkivering, retningshantering, webbpublicering, Bank-ID.

Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden samt marknadsledande i Sverige inom verksamhetsnära Geografisk IT. Sokigo levererar moderna kommunaltekniska verksamhetssystem för hållbar medborgare-service. Med verksamhetsnära kompetens ger vi våra kunder service, valfrihet och trygghet.

Prosona Gruppen och Castor hjälper kommuner till enklare och effektivare flöde av ärenden från medborgare till E-arkivet. Med Castor kan kommunen verka i samma system på alla förvaltningar. Användarvänligt och totalt övergripande från medborgare till arkivering.

Mittbygge startade som ett Vinnovaprojekt 2005 i samarbete mellan Boverket, Lantmäteriet och Sveriges kommuner och landsting. Syftet var att förenkla byggprocessen genom att samla all relevant information från olika myndigheten i en enda plattform.

Cambio startade 1993. Företaget växer kontinuerligt och är idag närmare 500 medarbetare globalt med olika bakgrund, kompetensområden och arbetsuppgifter som alla brinner för att utveckla öppna heltäckande e-hälsolösningar specialiserade för den offentligt finansierade hälso- och sjukvården. Vi finns lokalt nära våra kunder med kontor i Sverige, Danmark, England och Sri Lanka.

Exela Technologies (tidigare BancTec) är en av de ledande globala leverantörerna inom automatisering av affärs- och ekonomiadminstrativa processer. Exela Technologies har över 16.000 anställda och kunder i över 120 länder och levererar lösningar inom bank, försäkring, offentlig sektor m.fl.

Ricoh levererar dokumenttjänster, konsulttjänster, program- och maskinvara till små, medelstora och stora företag över hela världen. Comprimas samarbete med Ricoh är inom området e-arkiv, där Ricoh erbjuder sina kunder produkter och tjänster i kombination med Comprimas e-arkiv och Viewer.


Systematiq är Comprimas systemutvecklingspartner, som utvecklar, underhåller och supporterar våra system. Systematiq startades 1999 och har lång erfarenhet av systemutveckling, drift, support och hårdvara och levererar lösningar till företag som vill ligga i den digitala frontlinjen. Systematiq arbetar med moderna plattformar som exempelvis SharePoint och driftplattformar som Hyper V, vSphere och Azure.